Boligtype D

Du træder ind I en åben entre med garderobe og teknikskab. Lige ud er døren til stueetagens badeværelse med brusebad og toilet. Fra entreen kommer du ind i køkkenet, hvor der er køle-fryseskab, opvaskemaskine, ovn, kogeplader og god skabsplads.

Køkkenet står i åben forbindelse med en dejlig, lys stue, hvorfra der også er udgang til jeres egen terrasse i læ af huset og med hegn og hæk til naboerne og fællesområdet.

Til venstre i stuen går en trappe op til 1. sal, og under trappen finder du et stort depotrum.

Går du op på 1. sal, kommer du op til et repos med plads til et skrivebord, en kommode eller måske en hyggekrog. Til venstre for trappen ligger soveværelset. De to børne-/gæsteværelser ligger på hver sin side af reposet. På højre side er der endnu et badeværelse med toilet og brusebad. Her er husets vaskemaskine og tørretumbler installeret.

Fra reposet på 1. sal er der lem op til et loftsrum med ekstra plads til opbevaring.

Gulvet i stuen er lakerede lamelparketgulve i ask. Samme trægulv findes på repos og værelser på 1. sal. Køkken og begge badeværelser har klinkegulv i grå nuancer.

Foran huset har du en privat parkeringsplads ved siden af det 5,8 m2 store redskabsrum med plads til cykler og andet godt.

Mellem boligen og redskabsrummet kan du evt. indrette en lille gårdhave, så der er mulighed for at sidde ude på begge sider af boligen.

Boligtype D har et gavlvindue, både i stuen og på 1. sals repos. Ellers er indretningen lig boligtype B og spejlvendt boligtype C.

Hvor ligger boligtype D?

Boligtype D er på tegningen markeret med

Se ledige boliger og priser her